top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Els marcs d’estabilitat de la nostra entitatDe nou eleccions, ara al Parlament Europeu. Des de la Taula del Tercer Sector Social es varen organitzar trobades amb les diferents persones candidates dels partits polítics catalans, per a escoltar i traslladar propostes i preocupacions. Hem de tenir clar que al Parlament Europeu es prenen decisions que afecten el conjunt de països i condicionen les polítiques de cada país en el seu territori. Esperem que els discursos polítics que limiten els drets de les persones per al benefici d'uns pocs no prosperin i que la pobresa sigui una preocupació col·lectiva.


Des de VINCLE, continuem participant amb el conjunt de les entitats del Tercer Sector, amb La Taula i la Confederació, amb l'objectiu de continuar col·laborativament amb la finalitat conjunta del nostre sector d'atendre els col·lectius més vulnerables de la societat i construir una societat més equitativa, amb més oportunitats per a tothom i un món més just.


La Confederació ha renovat els eixos del seu mandat actual: El finançament de les entitats, la revisió de la cartera de serveis, l'equiparació salarial, l'aprovació de la llei del Tercer Sector Social i la millora de les condicions laborals de les persones treballadores, que són la part més important del nostre sistema d'actuació.


A VINCLE, aquest primer semestre, hem continuat impulsant decididament la implementació del Pla de Qualitat. Això suposa un esforç afegit a la tasca diària i habitual, que emana de la convicció de què ens hem d'exigir un treball amb el màxim rigor per al benefici de les persones que atenem.


Tot i això, cal mantenir l'equilibri en les diferents àrees i aspectes que sostenen l'activitat i la projecció dels nostres programes. Els treballs d'aprofundiment requereixen una forta intensitat i dedicació, que no hem de permetre que ens condueixin a l'obsessió per finalitats parcials.


La supervisió institucional i organitzativa de l'equip directiu, la recerca de nous fons financers amb la tramitació de l'associació com a "entitat d'interès públic" i el nou projecte de comunicació de l'entitat, entre altres accions, van completant els objectius per avançar de forma cohesionada i compacta.Francesc X. Rodríguez Burch

President de VINCLE

Recent Posts

See All

Comments


Ancla 1
bottom of page