top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Fins sempre, Montse



El valor i la força de les entitats i institucions que acompanyem i cuidem les persones, és la nostra gent. La formació, competències i rigor professional, i dels voluntaris, són essencials. Però de poc serveixen si no es troben sobre una base personal de sensibilitat, implicació, compromís i lleialtat amb els objectius de servei. A VINCLE hem gaudit de totes aquestes virtuts en la persona de la Montse.


El passat mes d'octubre ens va deixar la nostra companya Montse Puigvert. Just el dia que complia quaranta anys. La Montse ens ha dit "adéu i a reveure". De les seves darreres paraules ens va dir, a la Sílvia i a mi, "us guardo un lloc".


Li rendim homenatge a VINCLE per la seva dedicació professional durant set anys com a coordinadora de programes i en els darrers temps com a sòcia de l'Associació. Les persones dels equips que ha dirigit han pogut comprovar i disposar de les seves qualitats d'escolta i acció, de suport i proximitat, de compromís i lleialtat. Jo en soc un d'ells, des de la direcció de VINCLE sempre he pogut comptar amb la seva franquesa i suport.


A VINCLE ens enriqueix el seu coratge exemplificant, la seva lluita d'aquests darrers mesos per superar la manca de salut i les forces que li sorgien per a deixar-ho tot ben resolt. L'Ausiàs, el seu fill, ha estat la constant de les seves darreres preocupacions. Ha marxat serena i tranquil·la, havent-ho disposat tot. Fa poc en Joan, el seu marit, em comentava que va deixar un correu de darrera hora, mig escrit, inacabat. Li deia "un no-sé-què" de sota el canapè. Quan dies més tard de la seva mort ha mirat el canapè, l'ha trobat ple de roba per l'Ausiàs, de qualitat i per una bona temporada, comprada per internet els darrers dies de vida, preveient ja el desenllaç.


Amb petites aportacions de les moltes amistats que tenia, li vàrem escriure una cançó amb motiu de la festa dels seus quaranta anys que ja no vàrem celebrar. Coordinat per la Cristina recull, amb lletra i música, el que veien d'ella i el que ella va mostrar en la seva curta i intensa vida.


No podrem més que en els nostres precs tenir-la present i en els nostres pensaments i memòria recordar sempre l'exemplaritat del seu testimoni vital: atenta, afectuosa, resolutiva i encoratjadora. Una referència per a totes les persones que ens trobem entorn de VINCLE.



Francesc Xavier Rodríguez Burch

President de VINCLE

Recent Posts

See All
Ancla 1
bottom of page